Τρόποι Παραγγελίας

1. Online Παραγγελία

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

2. Παραγγελία με email

Στείλτε μας email στο orders@coffeexpert.gr ή στο contact@coffeexpert.gr, αναφέροντάς μας τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε.

Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά, οπότε είναι απαραίτητο να μας δώσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό (κατά προτίμηση κινητό) στο οποίο και μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

3. Τηλεφωνική Παραγγελία

Καλέστε μας στο 210 76 00 430 και δώστε μας τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν.

Με αυτόν τον τρόπο παραγγελίας μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τράπεζα, στέλνοντάς μας το αντίτιμο της αξίας της παραγγελίας στο λογαριασμό μας (θα σας ενημερώσουμε για αυτόν στην επικοινωνία μας)

4. Επισκεφθείτε μας

Μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας χώρο στην διεύθυνση ΧΧΧΧΧΧ

Εκεί, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε. Κάνετε κλικ  εδώ για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας αλλά και για να δείτε οδηγίες για το πως θα μας βρείτε.